Přihlášení uživatele

Zapomenuté heslo?

Nový účet

Již máte účet?

Zapomenuté heslo

Vzpomněli jste si?
PK SERVIS ZLÍN

Sortiment

REMS Push Inox ; 115001

REMS Push Inox 115001 - ruční zkušební tlaková pumpa z nerezavějící oceli

Osvědčená, spolehlivá zkušební tlaková pumpa pro provádění kontrol tlaku a těsnosti potrubních systémů a nádrží.

Kontrolní a tlakový rozsah p ? 6 MPa/60 bar/870 psi

Voda, olej, etylenglykol

pH-hodnota kapalin 7 – 12

Teplota kapalin ? 60°C

Viskozita kapalin ? 1,5 mPa s



REMS Push – spolehlivě těsná.





Univerzální použití

Při instalování sanity, topení, solárních zařízení a protipožárních trysek, pro pneumatické, parní a chladící systémy, olejové instalace, při výstavbě kotlů a tlakových nádrží.



Konstrukce

Robustní, kovové provedení vhodné pro použití na stavbě, pro vysoké nároky. REMS Push s nádobou z ocelového plechu pro plnící objem 12 l, odolnou proti korozi, potaženou vrstvou práškového laku. Páka odolná proti kroucení s ergonomickou rukojetí, která je uzpůsobena jako rukojet’ pro přenášení. Mosazný tlakový píst málo podléhající opotřebení, O 30 mm. Vysokotlaká hadice s 1"-přípojkou. Rozdělovací deska se stabilním ochranným zařízením pro manometr. Manometr s jemným dělením stupnice, p ? 1,6 MPa/16 bar/232 psi, pro odečítání změny tlaku od 0,01 MPa/0,1 bar/1,45 psi pro kontrolu těsnosti podle DIN 1988, jako příslušenství.



Nádoba z nerezavějící oceli

REMS Push INOX s nádobou z nerezavějící oceli pro plnící objem 12 l. Pro extrémě dlouhou životnost.



Popis funkce

Kontrola tlaku a těsnosti pomocí vody nebo jiných tekutin. Dvojventilový systém pro spolehlivé vyvinutí tlaku, s nerezovými ocelovými kuličkami. Vysoký čerpací objem při dlouhé dráze zdvihu, jemné nastavení tlaku při krátké dráze zdvihu. Vysokotlaká hadice s textilní vložkou zabraňuje zkreslení výsledků měření.



Rozsah dodávky

REMS Push INOX. Ruční zkušební tlaková pumpa s manometrem, p ? 6 MPa/ 60 bar/870 psi, pro provádění kontrol tlaku a těsnosti v potrubních systémech a nádržích do 6 MPa/60 bar/870 psi. Nádoba z nerezavějící oceli pro plnící objem 12 l. 1,5 m vysokotlaká hadice s 1"-přípojkou. V kartonu.





Objednací číslo výrobku: 115001



Výrobce: www.rems.de

Na dotaz

Mohlo by se hodit

Nastavení soukromí a cookies

Souhlasem se sdílením dat nám poskytnete informace, které potřebujeme pro zlepšování, analýzu a marketing napříč těmito webovými stránkami. Dále souhlasíte s předáním údajů třetím stranám a mimo EU. Prohlašujeme, že Vámi poskytnuté informace jsou zabezpečeny proti zneužití.

Nastavení soukromí a cookies

Souhlasem se sdílením dat nám poskytnete informace, které potřebujeme pro zlepšování, analýzu a marketing napříč těmito webovými stránkami. Dále souhlasíte s předáním údajů třetím stranám a mimo EU. Prohlašujeme, že Vámi poskytnuté informace jsou zabezpečeny proti zneužití.

Dejte nám prosím vědět, která data nám a našim partnerům dovolíte zpracovat.


Technická data

Trvale zapnuto

Webové stránky potřebují technická data pro správné fungování. Bez těchto dat by nebylo možné například vyhledávat, přehrát video nebo dokončit objednávku v e-shopu.

Analytické a statistické údaje

Analytické a statistické údaje nám pomáhají pochopit, jaké funkce jsou vaše oblíbené, co nám na webu nefunguje, jaké zařízení pro prohlížení stránek používáte a mnoho dalších.